Робоча зустріч освітян Запорізького регіону з командою експертів Проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва в Україні GIZ «Консультування з ВІЛ/СНІД та підтримка інституцій».

Дякуючи активності педагогів та психологів Прорект Німецького товариства міжнародного співробітництва в Україні GIZ «Консультування з ВІЛ/СНІД та підтримка інституцій» став успішним в Запорізькій області. Маю надію, що ми дійсно змінилися на краще, стали більш освіченими, а головне - більш толерантними.
10 жовтня 2017 року у Департаменті освіти і науки Запорізької облдержадміністрації відбулася робоча зустріч команди експертів з оцінкою Проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва в Україні GIZ «Консультування з ВІЛ/СНІД та підтримка інституцій».
Мета зустрічі – перевірка ефективності впровадження освітніх інструментів з профілактики ВІЛ/СНІДу серед дорослих та дітей шкільного віку «Маршруту Безпеки» та «Профілактики ВІЛ на робочих місцях», обговорення та планування впровадження освітніх інструментів в подальшому.
У цій зустрічі взяли участь представники команди проекту GIZ:
Тобіас Луппе, голова комісії, радник з програм охорони здоров’я Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ; Сузанна Шардт, експерт, міжнародний консультант; Ірина Міняйло, національний консультант; Тетяна Хімченко, заступник керівника Програми профілактики ВІЛ/СНІДу в Україні;
Захарчук В.М. - виконуючий обов’язки директора ДОН Запорізької облдержадміністрації;
Чурикова Л.В - методист відділу позашкільної, вищої освіти та інтернатних закладів ДОН Запорізької облдержадміністрації;
Мінакова І.В. - старший викладач кафедри РПЗСЖ КЗ «ЗОІППО» ЗОР;
педагоги-тренери, які впроваджують проект серед учнівської молоді:
Пархоменко І.В., Букреева І.В. - ЗБЛ № 62;
Салякіна О.І. - ЗСШІ «Січовий колегіум»;
Лапа В.М. – ЗСШІ КВНЗ «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія»;
Моргун А.Г. – ЗСШІ "Козацький ліцей".
В ході зустрічі експерти Проекту GIZ відзначили високий рівень досягнень освітян Запорізької області у реалізації проекту та сподівання на продовження роботи і надалі.
(http://rpzsg3.wixsite.com/rpzsg/science-methodology)

Коментарі