Перше вересня 2017 року. «Ми для Європи – Європа для нас...»



Новий навчальний рік в 10-Б класі розпочався уроком «Ми для Європи – Європа для нас...». Класний керівник Соловій Ярослава Іванівна створила на уроці теплу, дружню атмосферу, яка сприяла легкому входженню в дитячий колектив нових учнів. 
 Під час уроку було піднято багато важливих питань: що ми знаємо про країни-члени Євросоюзу, європейські цінності та підгрунття співдружності українського та європейських народів.

 Всі учні були залучені до цікавих ігрових форм, використаних вчителем під час уроку. Десятикласники взяли активну участь у дискусії, роботі в малих групах, мозковому штурмі та презентації командних наробок.
  Влучно підібрані відеоматеріали сприяли поглибленню знань учнів про Європейський Союз, формуванню розуміння основних принципів демократичних та правових перетворень української державності внаслідок співдружності європейських народів.

Та головним здобутком цього уроку стало наближення підлітків до свідомої активної громадянської позиції та розуміння, що зміни починаються з кожного з нас.

Коментарі