Тренінг «Зміцнення кваліфікаційних здібностей щодо надання психосоціальної підтримки внутрішньо переміщеним особам і приймаючим громадам»

  Визначна подія - 10-12 жовтня відбувся надзвичайно корисний тренінг з розвитку навичок для шкільних психологів та соціальних педагогів «Зміцнення кваліфікаційних здібностей щодо надання психосоціальної підтримки внутрішньо переміщеним особам і приймаючим громадам», який проводився за підтримки Німецького товариства міжнародного співробітництва «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) Gmbh» та Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації. В тренінгу взяла участь Лапа В.М.



   Колеги з Хорватії Ясенка Преград і Міхаель Козина. вразили своєю професійностю, відкритістю та теплим відношенням, а головне - щирим бажанням допомогти нам, українцям, пережити складні часи та події, які так схожі на те, що прийшлося пережити хорватам в 90-х роках минулого століття. Дякую тренерам за те, що поділилися своїм досвідом!

Велика вдячність колегам, Людмилі Гобовій та Дарині Макаренко. Завдяки нашій спільній роботі, жвавому обговоренню запропонованого тренерами підходу цей семінар став ще яскраввішою подією.



Коментарі