Не дай СНІДу шанс

21-25 березня відбувся тренінг для тренерів-фасилітаторів «Профілактика ВІЛ/СНІДу на робочому місці» для педагогів Запорізької області згідно Меморандума про взаєморозуміння та співпрацю з Проектом Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ «Консультування з ВІЛ/СНІДу та підтримка інституцій», підписаного 04.02.2016 року між Департаментом освіти і науки Запорізької облдержадміністрації та бюро Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ в Україні.
Метою тренінгу стала підготовка команди тренерів-фасилітаторів з профілактики ВІЛ-інфекції на робочому місці.
Висококваліфіковані ведучі Красуля М., Лучинська О., Соловйова О. ділилися з психологами та соціальними педагогами практичними навичками та знаннями з превентивної освіти, які ґрунтуються на найкращому світовому та європейському досвіді.

Упродовж 5 днів учасникам тренінгу була надана базова інформація з питань ВІЛ/СНІД та прав людини, необхідна для якісного впровадження програми «Профілактика ВІЛ на робочих місцях»; сформовані навички тренерства; надано низку матеріалів, практичних вправ для їх подальшого використання в навчально-педагогічній діяльності.


Практичний психолог Хортицької національної академії Лапа В.М. за результатами навчання отримала сертифікат тренера програми.

Коментарі